Om

Hvem er vi:

Velkommen til

Sønderborggruppens

hjemmeside....Sønderborggruppen er et social forum for bøsser fra Sønderborg og omegn.


Vi eksisterer siden 1983 og er dermed nok Sønderjyllands ældste og største bøsseklub.


Vi mødes typisk en gang i måneden til hyggeaften med kaffe og kage. Her går snakken lystigt om stort og småt, vi vender verdenssituationen, løser en masse internationale problemer, beretter om vores oplevelser og fortæller gode historier. Vinklingen sker ud fra et homoseksuelt synspunkt. Vi er ikke en sex- eller swinger-klub.


Vi mødes privat til vores månedlige kaffemøder, og medlemmerne ved altid hvor næste møde vil finde sted. Men af indlysende grunde er denne information ikke tilgængelig på denne hjemmeside. Men kunne du tænke dig at høre mere om Sønderborggruppen og muligvis deltage i det næste kaffemøde med henblik på at blive medlem af gruppen, så er du velkommen til at sende en e-mail til info(at)soenderborggruppen.dk, så vender vi tilbage til dig.


Ud over vores kaffemøder, arrangerer vi også andre aktivitet for medlemmerne: Vi har bowlingtuneringer, biografture, teater-arrangementer, udflugter til Volksbad, restaurantbesøg, julefrokost, Sct. Hans aften og Melodi Grand Prix. Vi tager også til de prides, der er i området; Bl.a. København og Hamburg.


Vi er en klub for mænd der kan lide mænd, og det er også vores eneste krav, for at blive medlem. Ud over denne ene betingelse, er alle velkommen; høje, lave, tykke, tynde, unge og gamle. Vores gennemsnitsalder er ikke den laveste, men vi har det sjovt, når vi er sammen og tager altid godt imod nye medlemmer. Men da vi er en privat klub, kan vi også selv bestemme, hvem der kan blive medlemmer, og skønner vi, at et kommende medlem ikke passer ind i klubbens ånd, og muligvis kan skade klubben omdømme, så forbeholder vi os retten til at afvise et medlemskab.


Vi glæder os til at se dig i Sønderborggrupppen!